Een mooi afscheid

Wilt u op een mooie manier afscheid nemen van uw dierbare, maar kunt u niemand vinden die een goede uitvaart Nijmegen kan regelen. Aster uitvaartzorg kan een mooie uitvaart voor u regelen. Niet alleen kunnen ze een mooie uitvaart regelen, ze regelen ook voor de nazorg. Ook doen ze niet alleen normale uitvaarten, maar ze doen ook uitvaarten op een speciale plek zoals: Op zijn favoriete sportclub. Of in zijn favoriete café. Ze kunnen ook een speciale toevoeging voor de kinderen in uw familie doen. Ze verzorgen ook mooie religieuze uitvaarten en uitvaarten die niet aan een geloof zijn gebonden. Als u een mooie uitvaart wilt hebben in Nijmegen weet u waar u moet zijn.

Aster uitvaartzorg

Een fijne samenwerking

Mijn oma is al een tijdje ziek en we wisten dat het niet meer lang zou duren. Aan 1 kant was dit wel een voordeel. We konden de uitvaart lang van te voren plannen met de uitvaartzorg. Ik ben heel blij dat we alle tijd hadden om samen deze uitvaart zo mooi mogelijk te maken. Ze dachten goed mee met onze ideeën en wensen. Wij hebben gekozen voor een uitvaart in haar oude huis. Hier woonde voordat ze haar laatste weken heeft doorgebracht in het ziekenhuis. Haar wens was om haar huis nog 1 keer te zien voordat ze overleed. Dit is helaas niet gelukt, dus toen hebben we haar uitvaart in haar huis gedaan.

Kennismaken

U kunt natuurlijk even op de website kijken voor alle informatie over Aster uitvaartzorg. Ook kunt u ze telefonisch bereiken.

Dit vind je misschien ook leuk...