Fysiotherapie Veenendaal

Een afspraak maken bij de Fysiotherapie Veenendaal is erg makkelijk. Tegenwoordig hoef je niet eerst naar een huisarts om vervolgens een verwijzing naar de therapeut te krijgen. Je kunt deze stap overslaan en zelf meteen een afspraak maken. Wel zo makkelijk en geeft een sneller resultaat.

Veel mensen lopen met pijnklachten. Soms komen deze door een verkeerde beweging, of een ongeluk. Maar er zijn ook mensen die dagelijks met vreselijke pijn lopen. Ze noemen dit chronische pijnen. Door middel van de juiste therapie kunnen deze klachten verminderen, of zelfs helemaal verdwijnen. Bij chronische klachten kan de pijn niet verdwijnen, maar er kan wel een oplossing voor gevonden worden dat het draaglijk is en mee te leven.

Fysiotherapie Veenendaal

Goed geholpen door fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal De Ellekoot, heeft diverse behandelingen die zij geven. Denk hierbij aan:

  • – Acupunctuur
  • – Fysiotherapie
  • – Kinderoefentherapie
  • – Manuele therapie

Zo zijn er nog meer behandelingen die zij aanbieden. Daarvoor is het mogelijk om op de website te gaan kijken. Hier zie je de verschillende behandelingen en de therapeuten die deze behandelingen uitvoeren. Tevens is het mogelijk om hier, online, een afspraak te maken. Door op het formulier jouw contactgegevens achter te laten en een korte omschrijving van de klachten, word je zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Fysiotherapie Veenendaal

Therapie ook voor kinderen

Kinderen kunnen ook diverse klachten hebben en hierdoor belemmert worden in hun dagelijkse leven. Niet alleen pijn, maar ook kinderen met een ontwikkelingsachterstand kunnen bij deze fysiotherapeut aankloppen. Er wordt dan gewerkt aan de (fijne) motoriek. Maar ook de spieren en zintuigen kunnen door deze therapie worden behandeld. Op een speelse manier worden de behandelingen gegeven. Voor meer informatie, neem contact op met Fysiotherapie Veenendaal De Ellekoot.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *