Mondkapjes groothandel de goedkoopste!

Heb jij een grote hoeveelheid aan mondkapjes nodig om je te beschermen? Dan kan je bij mondkapjes import terecht voor verschillende soorten kwalitatieve mondkapjes. 

Als je nou opzoek bent naar medische mondkapjes of niet medische mondkapjes die goed zijn voor de dagelijkse gebruik, dan kan dit gewoon allemaal bij de mondkapjes groothandel Mondkapjesimport worden gekocht.

Soorten mondkapjes 

De mondkapjes die worden aangeboden worden in verschillende soorten types verkocht, zo is er naast de medische en non-medische mondkapjes ook mondkapjes met verschillende lagen. 

  • De mondkapjes voor het dagelijkse gebruik worden in verpakkingen van 50 stuks verkocht, de mondkapjes zijn allemaal CE-gecertificeerd en zijn dus veilig om gebruikt te worden. Het masker bestaat uit drie lagen van non-woven stof en kunnen tot 8 uur achter elkaar gebruikt worden. 
  • De mondkapjes die voor het medische gebruik zijn worden in verpakkingen van 50 stuks aangeboden. De mondkapjes zijn erg veilig in gebruik en hebben 3 lagen, de mondkapjes kunnen tot 4 uur achter elkaar gebruikt worden voor medische doeleinden. 

Bestellen bij groothandel mondkapjes

Het bestellen van mondkapjes bij mondkapjes groothandel gaat zeer gemakkelijk via mondkapjes import. De groothandel voor mondkapjes levert de mondkapjes bij jou thuis en hoe meer mondkapjes je besteld hoe goedkoper het per stuk worden gaat, dit maakt het dan een stuk voordeliger!

Dit vind je misschien ook leuk...