Waarvoor dient het voetmassage apparaat

Het voetmassage apparaat helpt jou ontspannen na een lange dag op jouw voeten te hebben gestaan. Een voetmassage apparaat is een goede, luxe en ontspannen gadget om jou te helpen. Er zijn erg veel soorten apparaten en ze hebben allemaal een andere functie. Hiervoor moet je jezelf afvragen welk type massage je het liefste hebt. Een manuele, op water gebaseerde, of een elektrisch ontwerp. Deze factor heeft het meeste invloed op de prijs. Ook het gewicht en grootte is een belangrijke factor. Wanneer het apparaat moeilijk uit te nemen of op te bergen is, zal hij ook verwaarloosd worden.

De soorten apparaten

Het apparaat helpt tegen pijn bestrijding. Het bevorderd de bloedstroom. Het helpt voor ontspanning en het is ook goed voor je gezondheid. Je hebt 3 soorten apparaten:

  • Elektrische voetmassage apparaten: deze stop je in het stopcontact en je hebt dan de onderdelen die kneden, verwarmen, comprimeren, trillen of een combinatie van deze dingen.
  •  Handmatige voetmassage apparaten: deze zijn gemaakt van hout of kunststof. Ze masseren de voeten niet uit zichzelf, maar hebben bewegende delen waar je je voeten tegen aan kunt wrijven om ze te masseren.

 Voetkuurroden: deze zijn gebaseerd op waterbasis, zoals kleine badjes voor je voeten. Ze masseren je voeten met waterstralen en bellen.

Dit vind je misschien ook leuk...