Wie ben ik

Mijn naam is Marianka Tromp. Tien jaar lang heb ik met veel liefde in de kraamzorg gewerkt. Tijdens deze periode ontwikkelde ik een grote interesse in het geven van borstvoeding door de kraammoeders die ik ondersteunde tijdens de eerste week met hun baby. Ik ben daarom diverse cursussen gaan volgen en heb mij verdiept in de literatuur over borstvoeding. Vanaf dat moment werd ik als kraamverzorgster vaak ingezet bij gezinnen met borstvoedingsproblemen. Door de vele verschillende situaties die ik heb meegemaakt heb ik een uitgebreide praktijkervaring opgedaan. Met veel plezier maak ik hier gebruik van om andere moeders te helpen om een succesvolle borstvoedingsperiode te hebben.

Om de puntjes op de i te zetten heb ik uiteraard ook de opleiding tot lactatiekundige (Hogeschool te Utrecht) gevolgd en met goed resultaat afgesloten, waardoor ik niet alleen een ‘door de wol geverfde adviseur’ ben, maar mezelf ook ‘lactatiekundige’ mag noemen. 

Ook de persoonlijke kant van het geven van borstvoeding is mij niet onbekend, met een zoon en dochter. En uiteraard is borstvoeding hen niet onthouden...

Op deze pagina’s vindt u meer informatie over mijn diensten en inzetbaarheid. Als lactatiekundige bied ik mij graag aan als uw begeleider naar een succesvolle en fijne borstvoedingsperiode!